DORIS DRAGOVIĆ O LJUBAVI

 

‘Rekli bi ljudi, ljubav na prvi pogled. Ja bih pak dodala da to ne postoji, jer na prvi pogled postoje samo gromovi, a sve ono lijepo što se zove ljubav, događa se polako kasnije, kroz vrijeme…’, komentirala je splitska pjevačica kasnije, kad je s Marijem bila već 12 godina u braku.

Vjenčali su se u crkvi Sv. Ante na Poljudu.

 

Doris se u jednom trenutku odlučila povući iz javnog života te se posvetila obitelji, a nikad nije s medijima dijelila detalje iz privatnog života. O svom je braku rijetko kad pričala.

‘Doris je velik čovjek i veliki prijatelj. Sve što radi pridaje tome maksimalnu važnost. Samo idi dalje, ljudi te vole. Bez obzira na to što se sve piše, jer uvijek se diži prašina za one koje vride, tako je bilo uvijek”, rekao je Mario o supruzi, na što je ona samo rekla kako je on ‘njezina srodna duša’, u jednom kasnijem intervjuu ispričala je: ‘Moj je suprug moj vjetar u leđa. Uvijek mi je savjetnik, ima jedinstvenu intuiciju i golemu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savjet i snagu. Vjerujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati’

 964 total views,  1 views today

Podijeli:
Categories: Emotivne priče

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)